L.E.A.D.
Lena Eliasson Authentic Design

Grafiska mönster och dekor utanför den traditionella printmiljön. Textila mönster för kläder och inredning. Mönster för tapeter, skåpluckor, bordsytor och egentligen alla slags ytor som man kan applicera en film eller ett papper på.
Mönster är ett effektivt sätt att kommunicera. Det binder samman en känsla med ett sammanhang och kan bli ett lyft för produkten eller miljön. Det är svårt att bedöma (eller skapa) ett mönster utanför sitt sammanhang.

Pattern Design

Mönster för allt från surfbrädor till konferensrum. Specialdesign eller justering av befintligt mönster till en speciell produkt eller miljö. Anpassade mönster för kontor, konferens och reception är ett bra sätt att profilera företaget. Tekniken är idag väldigt flexibel och tillåter produktion i små volymer till en rimlig kostnad. Verksamheten är under uppbyggnad, men redan nu finns flera mönster representerade hos Designmäklarna www.designmaklarna.se och flera är på väg ut. Där kan du bland annat hitta mönstret Flow i konferensrummet nedan. Finns i flera färgställningar.

Mönster som lyfter med känsla och sammanhang
Surfbrädor och konferensrum